ΗΜΕΡΙΔΑ: «Μέθοδοι Υλοποίησης Κατασκευαστικών Έργων Μελέτη-Κατασκευή έναντι Μελέτης-Προσφοράς-Κατασκευής (DESIGN & BUILD Vs. DESIGN – BID – BUILD)»
ΗΜΕΡΙΔΑ: «Μέθοδοι Υλοποίησης Κατασκευαστικών Έργων Μελέτη-Κατασκευή έναντι Μελέτης-Προσφοράς-Κατασκευής (DESIGN & BUILD Vs. DESIGN – BID – BUILD)», την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στο Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου, Αμφιθέατρο Β108, Πανεπιστημιούπολη, Λευκωσία.
Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Κύπρου σε συνεργασία με το ΕΤΕΚ διοργανώνουν Ημερίδα με το πιο πάνω θέμα, με στόχο την καλύτερη κατανόηση και βελτίωση, όπου είναι δυνατό, των δύο βασικών μεθόδων/σχημάτων υλοποίησης κατασκευαστικών έργων που είναι και οι πλέον διαδεδομένες στην Κύπρο.
Δήλωση Συμμετοχής
Η ημερίδα είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά πριν τις 13.03.2020 στην πιο κάτω διεύθυνση
https://forms.gle/kvJ3i6qbkcnPhpVSA
Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.