Συμπληρώθηκαν οι θέσεις για την παρουσίαση Εγκυκλίου ΓΛ/AAΔΣ 104 «Υπηρεσίες Συμβούλων Μελετητών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων» στη Λευκωσία
Σας ενημερώνουμε πως έχουν συμπληρωθεί οι διαθέσιμες θέσεις για την εκδήλωση παρουσίασης των Νέων Προνοιών Εγκυκλίου ΓΛ/AAΔΣ 104 «Υπηρεσίες Συμβούλων Μελετητών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΤΕΚ στη Λευκωσία. Σημειώνεται πως η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 και πως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις εκεί.
Για σκοπούς αποφυγής ταλαιπωρίας γίνεται παράκληση να μην προσέλθουν άτομα τα οποία δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εκδήλωση της Λευκωσίας. Σημειώνεται τέλος πως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε η εκδήλωση παρουσίασης της εγκυκλίου θα επαναληφθεί στη Λευκωσία αρχές Οκτωβρίου και θα γίνει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.