ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Διήμερο Σεμινάριο “FIDIC Module 3: DISPUTE ADJUDICATION”
Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου ενημερώνει ότι τo Σεμινάριο FIDIC MODULE 3, που ήταν προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Νοεμβρίου 2017, αναβάλλεται, εξαιτίας εκτάκτου κωλύματος που διαφοροποίησε το πρόγραμμα των εκπαιδευτών της Nestor.
Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, κατανοώντας πλήρως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, είναι στην διάθεση όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή για επιστροφή του τέλους συμμέτοχής.
Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου σε συνέχεια των σεμιναρίων FIDIC (Module 1 & Module 2) ανακοινώνει τη διοργάνωση του Διήμερου Σεμιναρίου “FIDIC Module 3: DISPUTE ADJUDICATION”. Κατά την έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει εισαγωγική ομιλία από τον Δρ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη, Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Γερμανικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης «Nestor» (Nestor Bildungsinstitut GmbH), σε συνεργασία με το FIDIC και τον Σύλλογό Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία και σε Κύπριους Μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με το αντικείμενο των Συμβολαίων να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου σεμινάρια για τα Συμβόλαια FIDIC, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίζουν και να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις για τη διαχείριση έργων τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.