Σεμινάριο ΕΤΕΚ «Εισαγωγή στις Εναλλακτικές Μεθόδους Επίλυσης Διαφορών - Διαιτησία, Διαμεσολάβηση, Κριτική διαδικασία, Διαπραγμάτευση»
Το Κέντρο Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών του Επιμελητηρίου (Κέντρο ΕΜΕΔ ΕΤΕΚ) ανακοινώνει το πρώτο από τη σειρά σεμιναρίων που διοργανώνει στη θεματική των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και θα λάβει χώρα στο Εκπαιδευτικό του Κέντρο στη Λευκωσία τον προσεχή Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο.
Το σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στις Εναλλακτικές Μεθόδους Επίλυσης Διαφορών - Διαιτησία, Διαμεσολάβηση, Κριτική διαδικασία, Διαπραγμάτευση» και εισηγήτρια την Μαρίνα Κυπριανού Δράκου κάνει μια εισαγωγή στις διάφορες μεθόδους επίλυσης διαφορών, οι οποίες είναι εναλλακτικές της δικαστικής διαδικασίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόησή τους, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να τις αξιολογήσει και να είναι σε θέση να επιλέξει την πιο κατάλληλη διαδικασία σε κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες όπως κόστος, πολυπλοκότητα, και καθυστερήσεις. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, δικηγόρους και άλλους επιστήμονες επαγγελματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα επίλυσης διαφορών, ή στη διαχείριση συμβάσεων, που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσής τους και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου για τα εμπλεκόμενα Μέρη.
Το σεμινάριο θα γίνει το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, από τις 09:00 έως τις 14:30 στο Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ (Θησέως 9-11, παλιά Λευκωσία).
Τέλος Συμμετοχής:
€25 (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) για μέλη του ΕΤΕΚ με τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις τους.
€35 (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) για όλους τους υπόλοιπους
Όσοι προπληρώσουν το τέλος συμμετοχής μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018, θα έχουν έκπτωση €10.