Δημοσίευση
Εκδήλωσης Δικτύωσης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020»
Tο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ενημέρωσε για τη διεξαγωγή Εκδήλωσης Δικτύωσης (Brokerage Event) που διοργανώνουν το Γερμανικό και το Γαλλικό Εθνικό Σημείο Επαφής Nanotechnologies, Advanced Materials, Advanced Manufacturing and Processing (NMP NCP) σε συνεργασία με το πανευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network (Alsace), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο, στις 29 Νοεμβρίου 2013.
Oι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να:
- Ενημερωθούν από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» και τις πρώτες Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν το Δεκέμβριο 2013
- Συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες ανάπτυξης Δικτύων Συνεργασίας για την υποβολή Προτάσεων (Public Private Partnerships - PPP)
- Συζητήσουν και παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε Διεθνές επίπεδο για την ανάπτυξη νέων Προτάσεων
- Πραγματοποιήσουν Διεθνείς διασυνοριακές επαφές για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών (Business to Business – B2B Meetings)
- Συναφώς αναφέρεται ότι οι κύριες θεματικές ενότητες τις οποίες καλύπτει η Εκδήλωση είναι οι ακόλουθες:
- Nanotechnologies
- Advanced Materials
- Advanced Manufacturing and Processing
- Energy Efficiency in Buildings (PPP –EeB)
- Factories of the Future ( PPP – FoF)
- Sustainable Process Industries (PPP – SPRIRE)
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως εγγραφούν (registration) για να συμμετάσχουν στη Συνάντηση και υποβάλουν το προφίλ τους το αργότερο μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2013 (http://www.b2match.eu/kets2014/).
Στο διάστημα μεταξύ 8ης και 20ης Νοεμβρίου 2013 θα διευθετηθούν οι συναντήσεις (“B2B Meetings”) με πιθανούς εταίρους.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη του κόστους συμμετοχής στην εν λόγω Συνάντηση το αργότερο μέχρι τη 14η Νοεμβρίου 2013 (http://www.research.org.cy/EL/news/3600.html), στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων για τη Δράση Συμμετοχής σε Διεθνές Συνέδριο, η οποία ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα στις 11 Οκτωβρίου 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Επιστημονικό Λειτουργό Α του Ιδρύματος και Εθνικό Σημείο Επαφής (NCP NMP), κ. Ματθαίο Σπανό, 22 205049.