Δημοσίευση

Κλειστά τα γραφεία ΕΤΕΚ αύριο - Ανακοίνωση ΕΤΕΚ για θάνατο Γλαύκου Κληρίδη

Λόγω της Δημόσιας Αργίας για την κηδεία του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή, τα γραφεία του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου, αύριο Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, θα είναι κλειστά.

Για τον θάνατο του Γλαύκου Κληρίδη το ΕΤΕΚ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

Συλλυπητήρια ETEK για τον θάνατο Γλαύκου Κληρίδη

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εκφράζει προς την οικογένεια και τους οικείους του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατό του.

Ηγετικές φυσιογνωμίες όπως αυτή του Γλαύκου Κληρίδη θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία του τόπου μας και θα αποτελούν σημείο αναφοράς, φάρο και πυξίδα για τον πολυβασανισμένο και δοκιμαζόμενο λαό της Κύπρου.

Οι αγώνες του για εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε μια Ευρωπαϊκή Κύπρο είναι η παρακαταθήκη του που θα μας φωτίζει τον δρόμο στη δύσκολη πορεία προς την ελευθερία, την επανένωση της πατρίδας μας και τη φυσική και εθνική επιβίωσή μας στη μαρτυρική γη των πατέρων μας.

18 Νοεμβρίου 2013